Uitzendorganisatie

Uitzenden en detacheren van mensen in technische functies is sinds begin jaren negentig de specialiteit van uitzendbureau Helincon. We bouwen een persoonlijke band op met al onze kandidaten én met onze (inter)nationale opdrachtgevers in de kraanbouw, staalconstructiebouw, offshore, petrochemie, industrie en scheepbouw (scheepsnieuwbouw en scheepsreparatie)

Persoonlijk betrokken

Om ons werk goed te kunnen doen, bespreken we de invulling van vacatures graag persoonlijk met onze opdrachtgevers. We geven aan wat mogelijk is, maar durven ook nee te zeggen als het een keer niet lukt. Die open communicatie hebben we ook met onze kandidaten.

Uitzenden technische uitblinkers

Van elke kandidaat die we uitzenden, kennen we de achtergrond. Inclusief een check van zijn referenties. Veel van onze kandidaten komen via via met Helincon in contact. Daardoor hebben we een bestand met betrouwbare en gemotiveerde mensen, die snappen hoe belangrijk het is om afspraken na te komen en gewoon goed hun werk te doen. Een groot deel van onze technisch geschoolden werkt al langer dan tien jaar voor Helincon en is bij ons in vaste dienst.

Onze jongste kandidaat is rond de twintig, en onze meest ervaren kandidaat is inmiddels zeventig. Doordat we onze kandidaten en klanten goed kennen, weten we precies wie waar het beste past. Onze klanten zien vaak dezelfde vertrouwde gezichten terug en krijgen zelf ook een persoonlijke band met onze mensen.

Afspraak maken met Helincon

Veilig werken

Veiligheid is de basis in de branches waarvoor Helincon werkt. Daarom zijn we aangesloten bij VCU. Zo weten onze klanten altijd dat ons veiligheidsbeheersysteem in orde is. Extra belangrijk voor VCA-gecertificeerde bedrijven.

Helincon Extranet

Onze klanten krijgen van ons een inlogcode waarmee ze op elk moment direct documentatie kunnen inzien en downloaden op het Helincon Extranet, zoals de actuele certificaten van VCU en VCO.

 

Historie

Helincon’s eerste vergunning bij de toenmalige Arbeidsvoorziening, een voorloper van het huidige UWV, als volwaardige uitzendorganisatie uit 1996.